Posted by & filed under Uncategorized.

  • new pics 001
  • new pics 002
  • 6
  • 4
  • 20150513_103258
  • 20150513_110710
  • 20150513_110657
  • 20150602_105842
  • 20150602_105845
  • 20150602_105854
  • 20150602_105901
  • 20150602_105440
  • 20150602_105445
  • 20150602_105608
  • 20150602_105707
  • 20150602_105710
  • 20150602_105714

Mr & Mrs H in Basingstoke had a glass and aluminium conservatory which they mainly used for their plants. They approached MiHome as they were hoping to have something in which they could use all year round. The style of the previous structure was ideal for Mr & Mrs H as they had two separate rooms. MiHome designed a similar conservatory based on the customer’s requirements and the end result was fantastics with some very happy customers.

FEEDBACK
“Very happy with our lovely conservatory. MiHome Improvements took an interest in each stage of construction- they had not done a design like this before.
Excellent team of workers, polite, very helpful and good at their jobs

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *